Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ КРОНОТЕКС В НАЛИЧНОСТ

Ламинираният паркет „KRONOTEX”, който предлагаме се произвежда в Германия. „Kronotex GmbH & Co. KG“ е създадена през 1993 г. Член на международната "SWISS KRONO GROUP", Кронотекс е водещ европейски производител на ламиниран паркет и изнася за повече от 80 страни.

Кронотекс произвежда висококачествени ламинирани паркети, които отговарят на най-строгите екологични стандарти. 90% от състава на ламинирания паркет е естествено дърво.

Предлагаме на вашето внимание само ламиниран паркет Кронотекс, който се поддържа в наличност на склад в София! Заповядайте на място при нас да разгледате наличните мостри. Проверявайте за АКТУАЛНИ наличности по телефона, на място или по имейл.

Ламиниран паркет 6 мм
Ламиниран паркет 6 мм.
Ламиниран паркет 7 мм
Ламиниран паркет 7 мм.
Ламинат 8-12 мм
Ламиниран паркет 8+ мм.
Первази Прекса
Первази Прекса

Ламинираният паркет Кронотекс се предлага и с фаска V4. Четиристранната фаска V4 означава, че края на дъската е подрязана под ъгъл.

Дълбочината на фаската е минимална. Предимствата на ламинирания паркет с фаска е, че прави помещението да изглежда по-голямо и като визия и усещане наподобява естествения паркет.

Към ламинирания паркет предлагаме первази Прекса с кабелен канал в подходящи цветове.

Тези настилки са лесни за инсталиране, устойчиви на износване и лесни за почистване. Ще ги ползвате за дълго време. Ламинирания паркет се състои предимно от естествено дърво, което е възобновяема суровина, лесна за рециклиране, а декорираната страна е импрегрирана със смола.

Всичко е произведено без пестициди, хлорорганични съединения, пластификатори или токсични тежки метали. Ето защо Кронотекс ламиниран паркет имат такъв изключителен екологичен отпечатък.

В резултат на неговия състав и производство, той е почти без мирис и има изключително ниски емисии, като тези на необработен дървен материал.

Ламинираният паркет Кронотекс е изключително здрав. Отговаря на всички очаквания по отношения на дизайн и функционалност. Той е много издръжлив на натоварване, устойчив на абразиви, изсветляване и петна. Лесен е за почистване с прахосмукачка или с леко навлажнен парцал.

Гладките повърхности не позволяват на микроорганизмите да се задържат и размножават и така се предотвратяват алергии. Това, което получавате е хигиенично чист ламиниран паркет, особено подходящ за хора с алергии. Немският ламиниран паркет Кронотекс се отличава с безкомпромисното си качество, характерно за немските продукти!

Ламинираният паркет, който е в наличност на склад се доставя и монтира до 10 работни дни.

Декорите и повърхностите, наблюдавани от различни мобилни и настолни устройства, може да се различават от цветовете и структурите на действителните готови продукти, поради различни вариации в контраста, настройки на яркостта и разделителна способност на устройствата, затова е желателно да го видите на живо.

backtotop