Тел.: 0878 479 175

Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

ВХОДНИ ВРАТИ В НАЛИЧНОСТ

Входни врати с модерен дизайн и разумни цени! Произход на входните врати: Турция
Метални входни врати с 10 мм. ламинирани МДФ панели с различни фрезовки или лаково покритие. С Моноблок заключване или с вградена аларма с дистанционно управление с добавена трета скрита ключалка тип резе (серия Елеганс). Подходящи както за апартаменти, така и за къщи, но за къщите трябва да има изграден навес.
В ПОСТОЯННА НАЛИЧНОСТ НА vratibg.netСКЛАД В СОФИЯ! Ако някой модел се е изчерпал за момент, се зарежда бързо. Проверявайте за актуални наличности на място при нас, по телефона или имейла.

Размери на вратите 90/200 см. с регулируема каса, обхващаща зид с дебелина до 34 см. В цената на вратите е включена каса 34 см. Може да се поръча и по-голяма каса 44 см. и 50 см. с доплащане.
Някои модели се предлагат и с размери 86/197 см. с каса 21 см. и 34 см. Изпълняваме поръчки и за размер 100', който е по-поръчка и пристига до 35 работни дни.
В цената на вратите не е включена доставка и монтаж. Вземане на размери: 20 лв. Доставка за гр. София: 20 лв. Монтаж: от 100 до 140 лв. Цената на монтажа не е фиксирана заради спецификата на работата (дали ще се демонтира дървена или метална каса, дали ще има корекция на отвора и т. н.) и се уточнява след огледа.

Декорите и повърхностите, наблюдавани от различни мобилни и настолни устройства, може да се различават от цветовете и структурите на действителните готови продукти, поради различни вариации в контраста, настройки на яркостта и разделителна способност на устройствата!

ВХОДНИ ВРАТИ СЕРИЯ КЛАСИК

ВХОДНИ ВРАТИ СЕРИЯ КЛАСИК

ВХОДНИ ВРАТИ СЕРИЯ ПАНЕЛ

ВХОДНИ ВРАТИ СЕРИЯ ПАНЕЛ

ВХОДНИ ВРАТИ СЕРИЯ ПАНЕЛ

ВХОДНИ ВРАТИ СЕРИЯ ПАНЕЛ

ВХОДНИ ВРАТИ СЕРИЯ ПАНЕЛ/ЛАК

ВХОДНИ ВРАТИ СЕРИЯ ПАНЕЛ/ЛАК

ВХОДНИ ВРАТИ СЕРИЯ ЕЛЕГАНС

ВХОДНИ ВРАТИ СЕРИЯ ЕЛЕГАНС

ВХОДНИ ВРАТИ БГ

ВХОДНИ ВРАТИ БГ

МЕТАЛНИ ВРАТИ СЕРИЯ АТМО

МЕТАЛНИ ВРАТИ СЕРИЯ АТМО

VRATIBG.NET- Продажба, доставка и монтаж на врати и ламинат.

Тел.: 0876 479 176; 0878 479 175

Copyright © 2013, vratibg.net. All rights reserved.