Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

ВРАТИ CLASSEN В НАЛИЧНОСТ

Доставка и монтаж на интериорни врати Classen в наличност 3-7 работни дни.

Изтегли PDF налични врати с цени

Интериорни врати с покритие 'Примо':

Интериорни врати с ламинирано покритие 'СИ ПИ ЕЛ' и 'Иридиум':

Интериорни врати с покритие 'Примо' и бял лак мат:

Да, може да имате нови врати за 3-7 работни дни! Ако търсите интериорни врати в наличност-тук сте на правилното място! Лесно ще ви сменим вратите с нови и БЕЗ ЧАКАНЕ на врати по-поръчка! А за панелните жилища даже и БЕЗ КЪРТЕНЕ (демонтаж на старите метални каси)! Камуфлажната (обличаща) каса CMOK за врати е специално създадена за панелните жилища.

Тя се монтира върху старите метални каси в панелните жилища и така отпада нуждата от демонтаж (къртене) на старите каси. Бързо, лесно и удобно!

Предлагаме на вашето внимание постоянна колекция врати Класен (Classen) в наличност на склад в гр. София. Касите в наличност са камуфлажна каса СМОК за панелни жилища без къртене, регулируема каса с обхват от 7.5 до 32 см и Стандарт (щок каса) в съответните декори като крилата. Ако някой модел крило или каса се е изчерпал, се зарежда отново до 10 работни дни.
Проверявайте за актуални наличности на имейл, по телефона или на място при нас.
За ваше улеснение, ние от vratibg.net, първи създадохме

калкулатор за интериорни врати Класен (Classen), който се намира на всяка страница с врати, за да можете бързо и лесно да си сметнете колко струва избраният от вас модел врата със съответния модел каса. Калкулаторът смята крило+каса+обикновена брава. Дръжка, доставка и монтаж не са включени, тъй като са по избор. Ако ви затруднява калкулатора, можете да изтеглите PDF файла с цените на отделните артикули. Разбира се, винаги можете да заявите вземане на размери и ние ще ви консултираме и изготвим подробна оферта.

Декорите и повърхностите, наблюдавани от различни мобилни и настолни устройства, може да се различават от цветовете и структурите на действителните готови продукти, поради различни вариации в контраста, настройки на яркостта и разделителна способност на устройствата, затова е желателно да се видят на живо при нас мостри на врати Класен (Classen).

backtotop