Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

Интериорни врати Класен (Classen)

Водещият европейски производител Класен (Classen), Полша предлага голямо разнообразие от съвременни модели интериорни врати с красив дизайн и с няколко вида КАСИ с различни размери. Когато се интересувате от цената на дадена врата, ако не е с камуфлажна каса за панелно жилище, важно е да измерите дебелината на стената. Защото дебелината на стената е определяща за цената на крило+съответния размер каса.
Интериорните врати Класен са с отлично съотношение цена-качество. Получавате качество и красота на добра цена!
Цената на вратите се определя от избрания модел врата/крило, покритието/цвета и вида/размер каса.
В сайта са дадени актуалните цени с вкл. ДДС на крилата и отделно на касите. Поради голямото разнообразие от модели, покрития, конструкции и различни видове и размери каси не е възможно да се даде една цена за врата. Възползвайте се от калкулатора на всяка страница с врати за бърза и точна сметка, колко ще ви струва избрания модел и цвят крило+избраната каса. Калкулаторът смята крило+каса+обикновена брава.
Дръжка, доставка и монтаж не са включени в калкулатора, тъй като са по избор.
Заявете "оглед/снемане на размери" и веднага след огледа ще ви изготвим подробна оферта БЕЗ СКРИТИ РАЗХОДИ.
ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА!

За наличните врати доставката и монтажът се извършват до 3-7 работни дни, при натоварен график до 10 работни дни. Наличните врати се плащат на 100%, а поръчковите 50% авансово. Вратите по поръчка до завода в Полша пристигат от 5 до 10 седмици, в зависимост от избраните модели.
Вижте Срокове за производство на врати Classen по поръчка от 07.10.2022

Вижте вратите, които се поддържат в наличност на склад в гр. София и са на по-ниска цена от поръчковите тук: ВРАТИ КЛАСЕН В НАЛИЧНОСТ. Предлагаме ВРАТИ ЗА ПАНЕЛНИ ЖИЛИЩА БЕЗ КЪРТЕНЕ! Това става с КАМУФЛАЖНА КАСА CMOK на Classen. Ако някой цвят/размер от крилата или касите се е изчерпал за момент, се зарежда отново до 10 работни дни. Проверявайте за актуални наличности по телефона, на място при нас или по електронната поща с подготвени размери на крило/каса и посока на отваряне!


По долу след снимките с колекции врати може да се запознаете с предимствата на врати Classen и да получите информация за това как да поръчате.

Интериорни врати Класен (Classen)

Бели врати Класен (Classen) бял лак

Модулни врати Класен (Classen)

Безфалцови врати Класен (Classen)

Предимства на интериорни врати Classen:
Водещият европейски производител Класен (Classen), Полша предлага интериорни врати Classen с отлично съорношение цена-качество в цяла Европа, Русия, Украйна и други страни. Заводът Classen произвежда 500 000 врати годишно и притежава собствено "know-how". И така... Защо да избера врати Classen? Предимства на врати Classen:
1. Вратите Classen се произвеждат от МДФ или ХДФ според избраната колекция и имат няколко вида конструкции:
- пълнеж пчелна пита с периферна рамка от МДФ. Това е високо специализиран картон с конструкция и структура приличаща на пчелната пита. Използва се за стабилизиране на крилото. Нейното предимство е основно в лекотата на крилото, а също и в по-ниската цена на този материал. Повечето врати Класен (Classen) са изградени от периферна дървена рамка с пълнеж „пчелна пита”, укрепена двустраннo MDF или HDF плоскости. Предимството на пчелната пита е, че вратата с такъв пълнеж е по-лека. Така се упражнява по малък натиск върху пантите, а това удължава перфектното й затваряне по-дълго време.
- пълнеж пчелна пита с периферна рамка от иглолистна дървесина.
- Classen Hard (Класен Хард) за заоблен външен ръб на крилото „Hard Edge R” при цветовете с покрития Примо, 3D и Иридиум: пълнеж пчелна пита, подсилена с двойна дървена рамка от 4 см /периферна рамка от иглолистна дървесина.
-Classen Hard Edge PF( CLASSEN HARD POSTFORMING) за заоблен външен ръб на крилото- при цветовете с покритието CPL: пълнеж шперплат с периферна рамка от МДФ. Hard Edge PF (постформинг)-заоблен външен ръб с радиус 4 мм, покрит с еластичен CPL ламинат, осигуряващ нужната безопасност, сигурност и устойчивост на надраскване и износване по ръба на крилото.
- пълнеж перфо ПДЧ с периферна рамка от иглолистна дървесина. ПДЧ са плочи от смлени дървесни частици, произведени по технология на горещо пресоване и слепване със специален вид смола. Такава конструкция на крилото с пълнеж перфорирано ПДЧ, поставен между рамката от иглолистна дървесина е гаранция за висока здравина и стабилност на крилото, висока устойчивост на деформация, по-висока шумо и топло и шумоизолация. При усилените врати „пчелната пита“ е заменена с "перфорирано ПДЧ".
- рамкови елементи от МДФ при модулните врати със сатенирано безопасно закалено стъкло или ХДФ дъски в цвета на крилото с дебелина 4 мм.
Конструкцията на усилените врати с пълнеж Класен Хард, перфо ПДЧ и при модулните, направени изцяло от плътен МДФ, гарантира стабилността и здравината на вратата, устойчивостта й срещу деформация и по-висока шумо и топло изолация. Те задължително се поръчват с 3 панти, за да се разпределя равномерно напрежението от тежестта на крилото.

2, Външните ръбове на крилата Classen са няколко вида:


- Hard Edge K- стилен прав ръб, който е винаги модерен
- Hard Edge R-заоблен външен ръб на крилото с радиус 4 мм, осигуряващ нужната безопасност за децата
- Hard Edge PF (постформинг)-заоблен външен ръб с радиус 4 мм, покрит с еластичен CPL ламинат, осигуряващ нужната безопасност, сигурност и устойчивост на надраскване и износване по ръба на крилото
- Hard Edge B- при безфалцовите врати Classen (без фалц на крилото)

Вратите Класен (Classen) са фалцови, с изключение на серии Астерия Б, Тетида Б и Дискавъри Б и още няколко от колекции като ЛИНЕА "Б", МОРАНО "Б", ГРАФЕН "Б", ЛИНЕА ПРЕМИУМ "Б" и др., които се предлагат и в безфалцов вариант с доплащане от 40 лв. за съответния модел крило+безфалцова каса.
Предлагаме ви голямо разнообразие от цветове и модели врати Classen с класически и модерен дизайн, съобразен с най-новите тенденции.
Най-новите колекции бели лакирани врати са за ценителите на модерната елегантност! Белият лак създава ефект на идеално гладка повърхност, която отразява светлината и визуално осветява помещението. В големи и светли помещения, вратите с бял лак също ще акцентират с предимствата си и най-вече с уникалния си дизайн. Вратите с бял лак идеално се съчетават и с най-смелия интериорен дизайн.

3. Вратите Класен се предлагат с няколко вида специално обработени покрития в 36 цвята:
- Примо-импрегнирано фолио (Classen Primo). Това е финиш фолио (фурнир с дървесни шарки), което е импрегнирано;
- Висококачествен СИ ПИ ЕЛ ламинат (Classen CPL laminate-Continuous Pressurе Laminate). При тази технология, ламинатът е създаден чрез горещо пресоване и слепване със специални лепила, а повърхността му е обработена с устойчив на надраскване лак. Основното предимство на това покритие е, че е устойчиво на износване и леки надрасквания и подходящи препарати за почистване на дърво.
- Висококачествен Иридиум ламинат (Classen Iridium laminate) . Това покритие е висококачествен ламинат, устойчив на износване и леки надрасквания, подложен на процеса на ламиниране чрез горещо пресоване на няколко слоя хартия със специални лепила, които след това се покриват с устойчив на надраскване лак. Вратите с това покритие запазват по-дълго естетичния си вид заради поддържането на структурата на дървесния фурнир с процеса на ламиниране.;
- 3D ефект (Classen 3D Look) . Това е импренирано фолио с красив 3D ефект, което чудесно акцентира върху естествената шарка на дървото, което наподобява;
- Класен лак UV. Това е гладка ХДФ повърхност, покрита с UV екологичен бял лак. Стандартният бял лак е близък до RAL 9016.
- Класен лак PU. Това е гладка ХДФ повърхност, покрита с PU (полиуретанов) лак.
- Лакиран HDF. Това е ХДФ, покрит от едната страна с UV екологичен лак.

4. Разнообразие от цветове и апликации:
Дизайнерите на вратите Classen всяка година предлагат нови, модерни решения, съобразени с най-новите модните тенденции. Украсяват вратите с красиви фрезовки, вграждат иноксови апликации или пък coffering (декоративни панели за украса във формата на кофчеже). Не са забравени обаче и любителите на класиката. За тях неизменно присъстват в каталога Classen класически модели врати. Разгледайте каталога тук: Каталог Classen Вратите Classen се предлагат в 36 цвята с няколко вида покрития.

5. Интериорни врати Classen се предлагат с няколко вида каси за всички дебелини на стени
И тук идва най-голямото предимство на интериорни врати CLassen:

- специално създадената камуфлажна (обличаща) каса Смок за панелните жилища. Тя се монтира върху старата метална каса в панелното жилище и така отпада нуждата от демонтаж (къртене) на старите каси. Позволява лесна смяна на вратите с нови, БЕЗ КЪРТЕНЕ и с минимално стесняване на отвора- само 5 см общо.
Другото предимство на камуфлажната (обличаща) каса СМОК е, че единствено тя позволява да обърнете посоката на отваряне на вратата. Ако досега вратата се е отваряла навън и искате новата ви врата да се отваря навътре, това може да стане единствено с камуфлажната каса Смок на полския производител Classen. Тази каса за врата ви спестява досадното къртене и позволява лесно, без грижи и притеснения да смените вратите си с нови!

6. Компанията Classen ви дава възможност за избор на цвят по RAL
Заводът Classen ви дава възможност за индивидуален избор на цвят от цялата палитра цветове. Минимално количество за боядисване по RAL-3 бр. врати.

И така, избирайки доказалите се във времето интериорни врати Classen получавате качество и красота на добра цена! Не по-малко важен е и качествения монтаж! Ние ще ви предложим доказали се специалисти в областта!

Каква е процедурата по поръчка за врати и начини на плащане:

1. Избирате модел/и врати и цвят.
2. Обаждате ни се по телефона за „оглед“ (снемане на размери от мястото), или заявявате „оглед“ през електронната поща или на място при нас.
3. Снемане на размери (оглед и професионална консултация) от нас, за да се установят точните размери на вратите, вида/размер каси и посоките на отваряне на вратите. Ако се налага някаква корекция на отворите, при огледа ще ви консултираме.
4. Веднага след огледа изготвяме подробна оферта БЕЗ СКРИТИ РАЗХОДИ.

5. Ако ви устройва офертата, при сключване на договора за поръчката, плащате:
- наличните врати на 100%. Не работим с капаро за налични врати. Врати, които са в наличност се плащат изцяло на 100%.
След плащането, вратите ще ви бъдат доставени и монтирани в рамките на 3-7 дни, а в натоварени периоди до 10 дни.
При доставката подписвате Приемо-предавателен протокол или стокова разписка за получаването на вратите.
Без монтаж, доставката е до 2-3 работни дни за налични врати.
- поръчковите врати се заплащат 50% авансово при сключване на договора за доставка, останалите 50% се доплащат като пристигнат преди доставката/приемането. При доставката/приемането подписвате Приемо-предавателен протокол или стокова разписка за получаването на вратите.

Неплатени на 100% поръчки (налични или по поръчка) не излизат от склада и не се доставят.
Поръчва се само на място при нас.

На всяка страница с врати са показани цветовете, в които се произвежда дадената колекция.
Декорите и повърхностите, наблюдавани от различни мобилни и настолни устройства, може да се различават от цветовете и структурите на действителните готови продукти, поради различни вариации в контраста, настройки на яркостта и разделителна способност на устройствата, затова е желателно да ги видите на живо.
Заповядайте на място при нас да разгледате наличните мостри и картела с цветовете. Да се запознаете с видовете покрития и пълнежи на вратите и видовете дръжки за врати. Проверявайте за актуални наличности по телефона, на място или по имейл.

Компанията Classen е създадена през 1963 г. в Кайзерсеш, Германия, където е един от заводите на Класен и главна централа за Германия. Вторият завод в Германия е разположен в гр. Барут. Компанията навлиза в полския пазар през 1990 г. като "Gorex Sp. z o.o" и през 1996 г. се трансформира в "Classen-Pol S.A". Заводите в Полша са разположени в Zwonowice, близо до Rybnik, където е и централата на полския клон на Класен. Вижте повече за компанията Classen тук: тук

Вратите се монтират накрая на ремонта-върху вече положени ламинат, плочки и т.н. и готови изсъхнали стени! Имайте предвид и срока за производство и доставка, за да ги поръчате навреме! Моделите врати, които не са от наличната колекция са по поръчка до завода в Полша. Срокове за производство: 5-10 седмици, в зависимост от избраните модели. Приятно разглеждане!

backtotop