Тел.: 0878 479 175

Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

Интериорни врати Класен (Classen)

КАТАЛОГ ВРАТИ CLASSEN-2018 НАЛИЧНИ ВРАТИ КАСИ КЛАСЕН АКСЕСОАРИ

Водещият европейски производител Класен (Classen), Полша предлага голямо разнообразие от съвременни модели интериорни врати с красив дизайн и с 7 вида КАСИ. Ценатата на вратите се определя от модела крило, покритието и вида/размер каса. Възползвайте се от калкулатора, който се намира на всяка страница под снимките с монтирани врати. Гледайте видео тук: КАЛКУЛАТОР ЗА ВРАТИ CLASSEN-КАК РАБОТИ Той смята избрания модел врата/крило+избрания модел/размер/каса+обикновена брава. Дръжка, доставка и монтаж не са включени в цената, тъй като те са по избор. Дръжки се избират от тук: ДРЪЖКИ Заявете оглед по телефона или чрез формата за контакт в "Контакти" и ние ще ви консултираме и изготвим подробна оферта БЕЗ СКРИТИ РАЗХОДИ! Класическите крила Класен са изработени от материал МДФ или ХДФ с МДФ рамка или рамка от иглолистна дървесина, в зависимост от избраната колекция и са запълнени с пълнеж пчелна пита, а при усилените врати са запълнени с пчелна пита с двойна дървена рамка oт 4 см. (Classen Hard) или перфо ПДЧ. Покритията са 7 вида (вижте по-долу).

Вижте вратите, които се поддържат в наличност на склад в гр. София тук: ВРАТИ КЛАСЕН В НАЛИЧНОСТ. Ако някой цвят/размер от крилата или касите се е изчерпал за момент, се зарежда до 10 дни. Проверявайте за актуални наличности по телефона, на място при нас или по електронната поща!

За наличните врати доставката и монтажът се извършват до 3-7 работни дни!

Интериорните врати Класен (Classen) се предлагат в 34 декора с няколко вида покрития и 7 вида каси, които според модела, покритието и размера съответно са и на различна цена и затова не е възможно да се даде една цена за врата. В зависимост от това, колко е дебелината на зида се избира каса. За избор на подходяща каса се доверете на професионалистите!

Вратите Класен (Classen) са фалцови, с изключение на серии Астерия Б, Тетида Б и Дискавъри Б и още няколко от новите колекции като ЛИНЕА "Б", МОРАНО "Б", ТЕТРИС "Б", ГРАФЕН "Б", ДАЙМЪНД "Б", които се предлагат и в безфалцов вариант с доплащащане от 30 лв. за съответния модел.
Предлагаме ви голямо разнообразие от цветове и модели врати Classen с класически и модерен дизайн, съобразен с най-новите тенденции.
Най-новите колекции бели лакирани врати са за ценителите на модерната елегантност! Белият лак създава ефект на идеално гладка повърхност, която отразява светлината и визуално осветява помещението. В големи и светли помещения, вратите с бял лак също ще акцентират с предимствата си и най-вече с уникалния си дизайн. Вратите с бял лак идеално се съчетават и с най-смелия интериорен дизайн. Те са не само модерни и красиви, но поради специалната им обработка са издръжливи и лесни за почистване!

Вратите Класен се предлагат с няколко вида специално обработени покрития в 34 цвята:
- Примо-импрегнирано фолио (Classen Primo). Това е финиш фолио (фурнир с дървесни шарки), което е импрегнирано;
- Висококачествен СИ ПИ ЕЛ ламинат (Classen CPL laminate-Continuous Pressurе Laminate). При тази технология, ламинатът е създаден чрез горещо пресоване и слепване със специални лепила, а повърхността му е обработена с устойчив на надраскване лак. Основното предимство на това покритие е, че е устойчиво на износване и надраскване, светлина, високи температури и препарати за почистване. Ако имате домашен любимец, препоръчваме това покритие-CPL ламинат! Подходящо е и за мокри помещения, но без директно обливане с вода;
- Висококачествен Иридиум ламинат (Classen Iridium laminate) . Това покритие е висококачествен ламинат, устойчив на износване и надраскване, подложен на процеса на ламиниране чрез горещо пресоване на няколко слоя хартия със специални лепила, които след това се покриват с устойчив на надраскване лак. Това покритие също като СИ ПИ ЕЛ-а има повишена устойчивост на износване и надраскване, UV устойчивост и устойчивост на препарати за почистване. Вратите с това покритие запазват по-дълго естетичния си вид заради поддържането на структурата на дървесния фурнир с процеса на ламиниране. Подходящо е и за мокри помещения, но без директно обливане с вода.;
- 3D ефект (Classen 3D Look) . Това е импренирано фолио с красив 3D ефект, което чудесно акцентира върху естествената шарка на дървото, което наподобява;
- Класен лак UV. Това е гладка ХДФ повърхност, покрита с UV екологичен бял лак. Стандартният бял лак е близък до RAL 9016.
- Класен лак PU. Това е гладка ХДФ повърхност, покрита с PU (полиуретанов) лак.
- Лакиран HDF. Това е ХДФ, покрит от едната страна с UV екологичен лак.

Конструкцията на крилото е рамка от МДФ, ХДФ или иглолистна дървесина с 3 вида пълнеж:
- пчелна пита. Това е високо специализиран картон с конструкция и структура приличаща на пчелната пита. Използва се за стабилизиране на крилото. Нейното предимство е основно в лекотата на крилото, а също и в по-ниската цена на този материал. Повечето врати Класен (Classen) са изградени от периферна дървена рамка с пълнеж „пчелна пита”, укрепена с двустраннo ламинирани МДФ плоскости. Предимството на пчелната пита е, че вратата с такъв пълнеж е по-лека. Така се упражнява по малък натиск върху пантите, а това удължава перфектното й затваряне по-дълго време.
- пълнеж перфорирано ПДЧ. ПДЧ са плочи от смлени дървесни частици, произведени по технология на горещо пресоване и слепване със специален вид смола. Такава конструкция на крилото с пълнеж перфорирано ПДЧ, поставен между рамката от иглолистна дървесина е гаранция за висока здравина и стабилност на крилото, висока устойчивост на деформация, топло и шумоизолация. При усилените врати „пчелната пита“ е заменена с "перфорирано ПДЧ".
- пълнеж пчелна пита с двойна дървена рамка от 4 см. - Класен Хард (Classen Hard). Тази конструкция повишава здравината на крилото и устойчивостта срещу деформация. Всички остъклени врати са с подсилена двойна дървена рамка от 4 см.

Реалните размери на крилата по широчина, мерено откъм външния фалц са: 64.4 см., 74.4 см., 84,4 см. 94.4 см. и 104.4 см., а откъм вътрешния фалц са: 61.8 см./71.8 см./81.8 см./91.8 см./101.8 см., но се работи с размера на касите и затова се водят от производителя като крила 60 см., 70 см., 80 см. и т.н. При строителен отвор със шрочина 70 см;80 см;90 см, светлият отвор, така нареченият полезен отвор, който остава след монтирането на касите (регулируема и Стандарт) става съответно 60 см., 70 см., 80 см. При камуфлажната каса, която се монтира върху старата метална каса в панелното жилище, стеснението на отвора след монтирането й е 5 см общо. Височината е по полските стандарти и е 203.5 см. и почти винаги се налага подрязване. Не могат да се подрязват само врати Андромеда, тъй като са със стъкло до долу и врати Греко имат ограничение в подрязването.

В сайта са дадени цените на крилата и отделно на касите поради това, че касите са 7 вида и според вида, размера и покритието, съответно са и на различни цени и затова не е възможно да се даде само една цена за врата.
За ваше улеснение, ние от vratibg.net, първи в България създадохме калкулатор за врати Класен (Classen), за да можете бързо и лесно да си сметнете, колко струва избраният от вас модел врата със съответния модел каса. Използвайте калкулатора за вратите за бърза, лесна и точна сметка. Той се намира под снимките на вратите. Работи се с него по следния начин: избирате покритие (Примо и 3D ефект или СИ ПИ ЕЛ и Иридиум) от цветовете най-долу на всяка страница, модел крило, избирате каса и натискате "сметни". Натискате бутона изчисти и може да изберете друго.

Всички посочени цени в сайта са с включено ДДС. Наличните врати се заплащат предварително на 100%, а поръчковите 50% авансово, останалите 50% преди доставката (приемането). ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА!

Компанията Classen е създадена през 1963 г. в Кайзерсеш, Германия, където е един от заводите на Класен и главна централа за Германия. Вторият завод в Германия е разположен в гр. Барут. Компанията навлиза в полския пазар през 1990 г. като "Gorex Sp. z o.o" и през 1996 г. се трансформира в "Classen-Pol S.A". Заводите в Полша са разположени в Zwonowice, близо до Rybnik, където е и централата на полския клон на Класен. Вижте повече за компанията Classen тук: тук

Особено внимание заслужава камуфлажната каса СМОК, която е идеално решение за панелните жилища-край на къртенето! Тя се поставя върху старите метални каси в панелните жилища и така отпада нуждата от демонтаж на старите каси. Стеснява отвора само с 5 см. общо! Дебелината на касата е 1.5 см.
1.5 см. от едната страна + 1.5 см. от другата страна + 2.00 см. за монтажа - прави общо 5 см. стеснение на отвора!
Най-долу на всяка страница с врати са показани цветовете, в които се произвеждат. Декорите и повърхностите, наблюдавани от различни мобилни и настолни устройства, може да се различават от цветовете и структурите на действителните готови продукти, поради различни вариации в контраста, настройки на яркостта и разделителна способност на устройствата, затова е желателно да ги видите на живо. Заповядайте на място при нас да разгледате наличните мостри и картела с цветовете. Проверявайте за актуални наличности по телефона, на място или по имейл.

Вратите се монтират накрая на ремонта-върху вече положени ламинат, плочки и т.н. и готови изсъхнали стени! Имайте предвид и срока за производство и доставка, за да ги поръчате навреме! Моделите врати, които не са от наличната колекция са по-поръчка до завода в Полша. Срокове за производство: 30-50 работни дни (8-10 седмици)+2 седмици за доставка до гр. София. Приятно разглеждане!

Врати Класен (Classen)Модулни врати Класен (Classen)


Безфалцови врати Класен (Classen)