Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

Интериорни врати Класен

КАТАЛОГ КЛАСЕН НАЛИЧНИ ВРАТИ КАСИ КЛАСЕН АКСЕСОАРИ

Водещият европейски производител КЛАСЕН предлага голямо разнообразие от съвременни модели врати с красив дизайн и с 7 вида КАСИ. Класическите крила Класен са съставени от МДФ рамка или рамка от иглолистна дървесина, в зависимост от колекцията и са запълнени с пълнеж пчелна пита, а при усилените врати са запълнени с пчелна пита с двойна дървена рамка oт 4 см. (Classen Hard) или перфо ПДЧ.

Вижте вратите, които се поддържат в постоянна наличност на склад в София тук: ВРАТИ КЛАСЕН В НАЛИЧНОСТ. Ако някой цвят/размер от крилата или касите се е изчерпал за момент, се зарежда до 10 дни. Проверявайте за актуални наличности по телефона, на място при нас или по електронната поща!

Останалите модели врати са по-поръчка и пристигат от Полша до 40 календарни дни.

Може да заявите вземане на размери и ние ще ви консултираме и ще ви изготвим подробна оферта, БЕЗ СКРИТИ РАЗХОДИ! Всички посочени цени в сайта са с включено ДДС. Вратите си пристигат с окомплектовката- брава, панти и т.н., с изключение на ДРЪЖКИТЕ. Те се поръчват отделно. Не е включена доставка и монтаж в цената на вратите!

Вземане на размери: 20 лв. за гр. София, които след това се приспадат от поръчката. Доставката е 20 лв. за гр. София. Монтажът е 50 лв. за един брой стандартна врата. За врата с каса Ню Аркус: 70 лв./бр. За нетипични врати-цена със запитване. Монтажът включва следните операции: монтаж на каса, крило, уширение (ако има), подрязване и запълване на отвора, монтиране на дръжка, первази, ако има и няма допълнителни такси! Ако има допълнителни желания от клиента за друг вид допълнителни операции или нужни, специални такива, поради спецификата на работата, непосочени тук, се заплащат допълнително. Наличните врати се заплащат предварително на 100%, а поръчковите 50% авансово, останалите 50% преди доставката (приемането). ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА!

За наличните врати монтажът се извършва до 3-7 работни дни!

Интериорните врати Класен (Classen) се предлагат в 34 декора с 5 вида покрития и 7 вида каси, които според модела, покритието и размера съответно са и на различна цена и затова не е възможно да се даде една цена за врата. В зависимост от това, колко е дебелината на зида се избира каса. За избор на подходяща каса се доверете на професионалистите!

Реалните размери на крилата по широчина, мерено откъм външния фалц са: 64.4 см., 74.4 см., 84,4 см. 94.4 см. и 104.4 см., а откъм вътрешния фалц са: 61.8 см./71.8 см./81.8 см./91.8 см./101.8 см., но се работи с размера на касите и затова се водят от производителя като крила 60 см., 70 см., 80 см. и т.н. Височината е по полските стандарти и е 203.5 см. и почти винаги се налага подрязване, за да паснат по височина. Подрязването е включено в цената на монтажа, както и запълването на отвора след подрязването. Не могат да се подрязват само врати Андромеда, тъй като са със стъкло до долу и врати Греко имат ограничение в подрязването.

В сайта са дадени цените на крилата и отделно на касите поради това, че касите са 7 вида и според вида, размера и покритието, съответно са и на различни цени и затова не е възможно да се даде само една цена за врата. За ваше улеснение създадохме калкулатор за врати Класен, за да можете бързо и лесно да си сметнете, колко струва избраният от вас модел врата със съответния модел каса. Използвайте калкулатора за вратите за бърза, лесна и точна сметка. Той се намира под снимките на вратите. Работи се с него по следния начин: избирате модел крило, избирате каса, покритие (Примо и 3D ефект или СИ ПИ ЕЛ и Иридиум) и натискате "сметни".
Например:
-плътна врата Сентчъри 1 с КАМУФЛАЖНА КАСА с обикновено покритие (Примо или 3D ефект) е 234.98 лв. без дръжка и монтаж.
-плътна врата Сентчъри 1 с КАМУФЛАЖНА КАСА ЗА ПАНЕЛНИ ЖИЛИЩА БЕЗ КЪРТЕНЕ, подходяща и за баня без директно обливане с вода, т.е. душът е далеч от вратата или е изолиран със завеса, със СИ ПИ ЕЛ или Ирииум покритие струва 274.98 лв. без дръжка и монтаж.
- плътна врата Сентчъри 1 с регулируема каса до 16 см. с обикновено покритие Примо или 3D ефект е 249.98 лв. без дръжка и монтаж, плътна врата Сентчъри 1 със специалното покритие СИ ПИ ЕЛ или Ирииум с каса до 16 см. е 284.98 лв. без дръжка и монтаж и т.н.
Правим и надстройки на кухня или спалня, която може да видите в клипа на страницата на врати Сентчъри и Антиопе.

Заявете вземане на размери на посочените в "Контакти" телефони и ние ще ви консултираме и изготвим подробна оферта!


Модулни врати Класен


Безфалцови врати Класен

Врати Сентчъри Б

Врати Сентчъри Б

Врати Тетида Б

Врати Тетида Б

Врати Астерия Б

Врати Астерия Б

Врати Дискавъри Б

Врати Дискавъри Б