Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

КОНТАКТИ С VRATIBG.NET

VRATIBG.NET-Открий красотата в дома си!
Адрес:
Тел. офис: 0878 479 175, имейл: system.door76@gmail.com

Адрес офис: гр.София жк.Дружба 2 ул.Конче Вихрогонче (в края на улицата зад магазин Била след автосервиза) бл.401/нова кооперация-партер точно срещу блок 405.

Вижте по-долу на страницата снимка на офиса ни, карта и видео с пояснения къде се намираме.

РАЙОН НА ОБСЛУЖВАНЕ-ГР.СОФИЯ

Работно време:
1 Понеделник-петък: 10:00-17:00 ч.
2 Събота: 10:00-14:00 ч.
3 Неделя: почивен ден
  1. Вземане на размери/оглед/консултация
  2. На място при нас може да видите мостри на интериорни врати Класен (Classen), техните покрития и пълнежи и мостри на ламиниран паркет Кронотекс. В офиса не държим стока. За запитване, ползвайте формата за контакт по-долу или ни пишете на имейл: system.door76@gmail.com;
  3. Важно! VRATIBG.NET НЕ Е ОНЛАЙН МАГАЗИН! Поръчките се правят само на място при нас на посочения физически адрес с проверени и потвърдени от клиента количество, модели, размери, цвят/покритие, вид обков и посоки на отваряне на вратите. Поръчките се активират само след пълното съгласие-потвърждение и плащане от страна на клиента;
  4. ВНИМАНИЕ поради зачестили обаждания от объркали се клиенти, които разглеждат нашия сайт vratibg.net и се озовават в друг магазин на същата улица, ви уведомяваме, че на ъгъла на ул. Обиколна и ул. Конче Вихрогонче има магазинче, което също продава врати и ламинат, но нямаме нищо общо! Ние сме по-надолу на ул. Конче Вихрогонче в кооперацията след автосервиза в бл.401/партер в голямо помещение, отговарящо на мащабите на сайта! Вижте по-долу на страницата къде се намираме на картата и снимка с изглед отвън!
  5. ВАЖНО!VRATIBG.NET НЯМА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, МАГАЗИН ИЛИ ОФИС ИЗВЪН СОФИЯ ИЛИ НА ДРУГ АДРЕС, ОСВЕН ГОРЕПОСОЧЕНИЯ!
Офис на VRATIBG.NET
Офис на VRATIBG.NET

Снимка на офиса на vratibg.net

АКТУАЛНОСТ, ЦЕНИ И ГАРАНЦИИ

Описанията на основните характеристики на всеки продукт са съгласно посочената от производителя техническа информация. Публикуваните в сайта цени, информация и брошури са актуални към датата на публикуването или промяната. Поради изискванията на Google за кеширане на информацията е възможно да виждате стара, запаметена от браузъра ви версия на сайта. За да виждате актуалната версия е необходимо да изчистите кеша(изчистване на хронологията на посетените от вас сайтове) и бисквитките си. За целта, преди това, запишете паролите си за вход за всички сайтове, тъй като изтриването на бисквитките, ще изтрие всички запаметени от браузъра данни. Когато го направите и влезнете в сайта, натиснете бутона "Refresh(Обнови) и ще ви се зареди актуалната версия на сайта." Публикуваните брошури и цени на стоките не могат да се използват като оферта по смисъла на Търговското право.
Относно цените:
Всички цени, обявени в сайта са с включен ДДС. Всички цени, обявени за дадена стока са без включени доставка и монтаж. За по-големи поръчани количества правим отстъпки от цената.
Гаранция и гаранционни условия:
Всички предлагани от нас стоки имат 2 годишен гаранционен срок, при спазване на Условията за гаранционния срок.

Политика за поверителност

Vratibg.net съхранява данни, предоставени от потребителите, единствено и само с цел подобряване на своите услуги. Тези данни не се предоставят за употреба или обработка от трети лица. Такива данни, съгласно Общ регламент за защита на личните данните се съдържат в контактната форма – данните за име, имейл и телефонен номер, предоставени от нашите клиенти. Те не се записват в база данни и се изпращат само по имейл и биват своевременно изтривани след приключване на кореспонденцията. За да подобряваме непрекъснато качеството на предлаганите от нас услуги, сайтът използва в допълнение уеб решения от трети страни, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес, профил в социални мрежи и анализират Вашето поведение без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Analytics, Facebook, Youtube и Pinterest.

backtotop