Тел.: 0878 479 175

Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

КАСИ ОТ КЛАСЕН

Вратите Classen се предлагат с 7 вида каси: стандартна, регулируема, аркус, ню аркус, модерн, безфалцова и камуфлажна (обличаща) каса за панелни жилища.

Вратите Classen се предлагат с 7 вида каси: стандартна, регулируема, аркус, ню аркус, модерн, безфалцова и камуфлажна (обличаща) каса за панелни жилища.
Камуфлажната каса CMOK е най- новата иновация на завода Classen. Става само за вратите Classen и само за поставяне върху vratibg.netметална каса. Тя просто облича старата каса и така отпада нуждата от къртене. Стеснява отвора само с vratibg.net5 см. общо! Касата е с плаващ vratibg.netперваз, покриващ неравности и денивелация.

Камуфлажна каса CMOK

Регулируемата каса се характеризира с това, че външният габаритен размер на ширините на касите е: 65 см.,75 см., 85 см. и т.н. Съответно строителният отвор не трябва да е по- голям от vratibg.net69 см., 79 см., 89 см. и т.н. Регулируемата каса се предлага в различни размери, с двустранно первази, vratibg.netплаващи от едната страна, покривайки целия отвор и затова не се налага подмазване.

Регулируема каса

Стандартната каса е така наречената щок каса, която е най- малката права каса и която не се нуждае от первази, но не покрива изцяло зида и затова се налага подмазване. Могат да се поставят допълнително первази, ако мястото позволява това.

Стандартна каса

Касата Ню Аркус е най- масивната от всички каси и е с красиви, заоблени первази. При нея, регулируемо е разширението между перваза и касата. Покрива отвора изцяло и не се налага подмазване. Покрива отвора изцяло и не се налага подмазване. Строителният отвор трябва да е 72 см., 82 см. и 92 см., дебелина на зида до 19.5 см. максимум, когато е без разширение. С разширение дебелината на зида е 29.5 см.- максимум.

Каса Ню Аркус

Касата Модерн е със същите характеристики като Ню Аркус, но не е със заоблени первази, а с прави.

Каса Модерн

Касата Аркус е същата като стандартната, но има фабрично залепени первази от външната страна на отварянето. А от вътрешната страна отново се налага подмазване.

Каса Аркус

Безфалцовата каса е със същите параметри като регулируемата, но е за безфалцови крила.

Безфалцова каса

VRATIBG.NET- Продажба, доставка и монтаж на врати и ламинат.

Тел.: 0876 479 176; 0878 479 175

Copyright © 2013, vratibg.net. Всички права запазени. Използването или публикуването на част или цялостно съдържание от сайта vratibg.net без разрешение е забранено.