Тел.: 0878 479 175

Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

КАМУФЛАЖНА (ОБЛИЧАЩА) КАСА "CMOK" ЗА ПАНЕЛНИ ЖИЛИЩА БЕЗ КЪРТЕНЕ

Камуфлажната (обличаща) каса за врата СМОК е създадена от полския производител на интериорни врати Класен (Classen) с една единствена цел-улеснение и удобство за вас!
АКО СТАРИТЕ ВИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ СА С МЕТАЛНА КАСА И НЕ ИСКАТЕ ДА КЪРТИТЕ- ТАЗИ КАСА Е ЗА ВАС!
Тя е проектирана от Класен да "облича" МЕТАЛНИТЕ каси в панелните жилища, за да се избегне демонтажа на старите каси, т.е поставя се върху съществуваща ви каса. Става само за вратите Класен!
Основното предимство на камуфлажната (обличаща) каса СМОК Classen е, че позволява да се облече металната каса в панелното жилище с нова, БЕЗ КЪРТЕНЕ и с МИНИМАЛНО намаляване на светлия отвор след монтирането й ,САМО С 5 СМ. ОБЩО!!!
Дебелината на касата е 1.5 см.
1.5 см от едната страна+1.5 см. от другата страна+2.00 см. за монтажа- прави общо 5 см. стеснение на отвора!
Другото не по-малко важно предимство на камуфлажната каса СМОК Classen, е че ПОЗВОЛЯВА ОБРЪЩАНЕТО ПОСОКАТА НА ОТВАРЯНЕ НА ВРАТАТА! Ако досега вратата ви се е отваряла навън и искате новата ви врата да се отваря навътре, това може да стане единствено с камуфлажната каса СМОК на полския производител Classen (Класен).
Няколко декора от каса СМОК се поддържат в постоянна наличност: ВРАТИ КЛАСЕН В НАЛИЧНОСТ. Останалите цветове са по-поръчка.

Цени на каса СМОК 60 см, 70 см, 80 см., 90 см. с обхват (дебелина на стената) 7-11 см. и 11-15 см. с покритие Примо и 3D ефект: 160 лв.
Цени на каса СМОК 60 см, 70 см, 80 см., 90 см. с обхват (дебелина на стената) 7-11 см. и 11-15 см. с покритие СИ ПИ ЕЛ и Иридиум: 165 лв.
Цена за уширение за каса СМОК 75 мм. (за зид 15-18.5 см. с каса 7/11 см. и 18.5-22 см. с каса 11/15 см.): 50 лв.
Често има панели с дебелина повече от 15 см. и затова уширенията за каси СМОК спрямо наличните врати също се поддържат в наличност. Останалите декори са по-поръчка.

Камуфлажна (обличаща) каса от Classen

Камуфлажна каса СМОК от Класен

Камуфлажна (обличаща) каса от Classen

Камуфлажна каса СМОК от Класен

Размери на камуфлажна каса СМОК в мм.

Размери на камуфлажна каса СМОК в мм.

Касата е с плаващ перваз, покриващ неравности и денивелация.
Предлага се в два размера: малка, с обхват (дебелина на стената) 7-11 см. за тънкия панел (за баня, мокро помещение) и голяма каса с обхват (дебелина на стената) 11-15 см. за по-дебелия.
Предлагат се и уширения за каса СМОК 75 мм., ако дебелината на зида надхвърля обхвата на касите: за зид 150-185 с каса 7/11 и за зид 185-220 с каса 11/15 (по-поръчка). Уширенията са от същия материал като касата.
Каса СМОК в наличност се поддържа цвят акация, орех, бяло, тъмен дъб, ясен графит и ясен снежен. Ако някой цвят се е изчерпал за момент, се зарежда до 10 дни.
За светъл отвор 60' се поръчва същия размер каса и крило с обхват 7-11 см. или 11-15 см. според дебелината на стената. За светъл отвор със широчина 80 см. се поръчва 80 см. каса и крило с обхват 7-11 см. или 11-15 см. и т.н. Тъй като реалната широчина на крилата е 64.4', 74.4', 84.4', а на светлия отвор 60',70',80 см., възниква въпросът, как тези крила ще паснат. Когато се монтира касата обаче, горната греда се изнася напред и така става възможно върху касата да се монтират крилата с по-голямата широчина. Касата СМОК може да се подрязва. Произвежда се от МДФ с покритие CLASSEN PRIMO (Примо), 3D LOOK (3D ЕФЕКТ), СИ ПИ ЕЛ и Иридиум ламинат (IRIDIUM и CPL) в цветова гама, съответстваща на цвета на крилата.

Цветове с покритие 3D ефект:

Дъб маслен

Дъб маслен 3D

Дъб опушен

Дъб опушен 3D

Св.орех Колумбия

Светъл орех Колумбия 3D

Дъб Сонома 3D

Дъб Сонома 3D

Бял ясен 3D

Бял ясен 3D

Дъб сив 3D

Дъб сив 3D

Цветове с покритие Примо:

Акация структурирана

Акация стр. Примо

Бяло

Бяло Примо

Дъб натурален

Дъб натурален Примо

Орех

Орех Примо

Бук

Бук Примо

Дъб полски

Дъб полски Примо

Цветове с покритие СИ ПИ ЕЛ и Иридиум ламинат (CPL и IRIDIUM):

Тъмен дъб-стра

Тъмен дъб стр. Иридиум

Светла акация

Светла акация СИ ПИ ЕЛ

Акация CPL

Акация СИ ПИ ЕЛ

Венге

Венге Иридиум

Ясен снежен

Ясен снежен Иридиум

Ясен графит

Ясен графит Иридиум

Ясен кафяв

Ясен кафяв Иридиум

Орех стр. CPL

Орех стр. СИ ПИ ЕЛ

Норвежки ясен СИ ПИ ЕЛ

НОВО!Норвежки ясен CPL

Дъб Кендъл СИ ПИ ЕЛ

НОВО!Дъб Кендъл CPL

Дъб Гриджо сив СИ ПИ ЕЛ

НОВО!Дъб Гриджо сив CPL