Адрес: гр. София ж.к. Дружба 2 бл. 401

0878479175

Врати Класен (Classen) София-vratibg.net

Нашата основна дейност е търговия (дистрибуция) на СТАНДАРТНИ интериорни врати Classen (Класен), Полша, плъзгащи системи Classen (Класен) и двойни (портални) врати Classen.

Не сме производители на врати и не произвеждаме врати по индивидуален размер на клиента.

Предлагаме готови интериорни полски врати в стандартните размери: 60 см, 70 см, 80 см, 90 см, а в някои колекции и в 100 см. Крилата и касите Класен могат да се коригират по височина спрямо строителния отвор или да се направи така нареченото "подрязване". Изключение правят само някои модели, които са със стъкло до долу, като например модулната врата Греко. При нея подрязването е минимално.

Най - важният въпрос, когато ще правим ремонт вкъщи:

Кога се монтират интериорните врати - преди или след полагането на настилката?

По време на общ ремонт на къща или апартамент е важно да се определи правилната последователност на работа. Какво да поставим първо – врати или под? Това решение може да повлияе на качеството и ефективността на работата на вратите. Защо е важно? Ето няколко съвета от нашите специалисти, които ще ви помогнат да решите какво да поставите първо - вратите или пода:

- Вратите се монтират върху инсталираната настилка - ламинат, плочки и т.н. Ако сте правили ремонт, стените трябва да са изсъхнали и подовите настилки сложени. Вратите са накрая! Обратното не е невъзможно, но положената настилка след монтажа на вратите вдига нивото на пода и се налага отново да се коригират вратите по височина, а и често пъти при тази ситуация, когато настилката се слага след вратите се виждат отворите при полагането ѝ около вратата.

- Или има и друг ефект, когато ламинирания паркет се постави плътно по касата, след известно време употреба той се разширява (при разлики в темературата той се свива или разширява) и измества добре нивелираната врата. Такива случаи водят до демонтаж на ламинирания паркет около вратата и на самата врата и следва монтиране наново.

- ВАЖНО! Шпакловката на стените или плочките в банята трябва да са положени до ръба на стените. Да не се оставят незавършени до края стени с надеждата, че первазите на вратите ще покрият необработената стена! Первазите не са разтегливи и няма да покрият по-голяма площ от размера си!

- И накрая первазите на ламината и преходните лайсни не се монтират преди монтажа на врата, защото ще пречат при монтажа на касата. Строителният отвор се оставя "свободен" така да се каже и трябва да отговаря на техническите изисквания (подходящи размери) на производителя Класен. В помещението се поддържа нормална влажност от 30% до 60% и еднаква положителна температура над 0°

Можем да ви предложим добри, доказали се професионалисти, които извършват следните качествени услуги:

Ако няма да се възполвате от ВРАТИ КЛАСЕН В НАЛИЧНОСТ и сте харесали модели от КАТАЛОГ КЛАСЕН, които са с поръчка до завода в Полша, моля имайте предвид срока за производство и доставка до гр. София, за да ги поръчате навреме! Срокове са от 6 до 10 седмици, в зависимост от избраните модели.

Актуални срокове за производство на врати Classen по поръчка