Адрес: гр. София ж.к. Дружба 2 бл. 401

0878479175

Врати Класен (Classen) София-vratibg.net

Нашата основна дейност е търговия (дистрибуция) на СТАНДАРТНИ интериорни врати Classen (Класен), Полша, плъзгащи системи Classen (Класен) и двойни (портални) врати Classen.

Не сме производители на врати и не произвеждаме врати по индивидуален размер на клиента.

Предлагаме готови интериорни полски врати в стандартните размери: 60 см, 70 см, 80 см, 90 см, а в някои колекции и в 100 см. Крилата и касите Класен могат да се коригират по височина спрямо строителния отвор или да се направи така нареченото "подрязване". Изключение правят само някои модели, които са със стъкло до долу, като например модулната врата Греко. При нея подрязването е минимално.

Можем да ви предложим добри, доказали се професионалисти, които извършват следните качествени услуги:

Вратите се монтират накрая на ремонта-върху вече положени ламинат, плочки и т.н. и готови изсъхнали стени! Ако няма да се възполвате от наличната колекция врати и сте харесали модели от каталога CLassen, които са с поръчка до завода в Полша, моля имайте предвид срока за производство и доставка до гр. София, за да ги поръчате навреме! Срокове за производство на завода Classen и доставка до гр. София: от 5 до 10 седмици, в зависимост от избраните модели.

Актуални срокове за производство на врати Classen по поръчка