Тел.: 0878 479 175

Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

Нашата основна дейност е търговия (дистрибуция) на СТАНДАРТНИ интериорни врати Classen (Класен), Полша, плъзгащи системи Classen (Класен), двойни (портални) врати Classen и немски ламиниран паркет Кронотекс. Не сме производители на врати и не произвеждаме врати по специален размер на клиента. Предлагаме готови интериорни полски врати в стандартните размери: 60 см, 70 см, 80 см, 90 см, а в някои колекции и в 100 см с доплaщане от 20% върху стандартата цена на крило/каса. Ползваме услуги на дърводелец за изработване на надстройка над интериорна врата (с прозорец отгоре).
Можем да ви предложим добри, доказали се професионалисти, които извършват следните качествени услуги:
- Демонтаж на стари врати и каси;
- Монтаж на интериорни врати- стандартни и нестандартни, врати с надстройка (с прозорец отгоре), каса в каса (кутия), плъзгащи системи, двойни портални врати;
- Монтаж на ламиниран паркет;
- Вземане на размери/оглед/консултация- такса 20 лв., които после се приспадат от поръчката;
- Бърза доставка и качествен монтаж на наличните врати и ламинат до 3-7 дни.

Вратите се монтират накрая на ремонта-върху вече положени ламинат, плочки и т.н. и готови изсъхнали стени! Ако няма да се възполвате от наличната колекция врати и сте харесали модели, които са с поръчка до завода, имайте предвид срока за производство и доставка, за да ги поръчате навреме! Моделите врати, които не са от наличната колекция са по-поръчка до завода в Полша. Срокове за производство на завода Classen, Полша: 30-50 работни дни (8-10 седмици)+2 седмици за доставка до гр. София.