Врати и ламиниран паркет София-vratibg.net

ПЛЪЗГАЩИ И ПОРТАЛНИ ВРАТИ КЛАСЕН (CLASSEN)

Плъзгащите системи и двойните (портални) врати Classen са често необходимото и единственото практично решение за свързване или разделяне на две съседни помещения по начин, който е не само удобен, но и модерен! Качествените материали, които се влагат в плъзгащите системи Classen гарантират надежност за дълги години употреба.
Плъзгащите врати могат да се поръчат във всички колекции, с изключение на Андромеда, Ксантос, Класик, Визио и безфалцовите врати! Тези врати са по-поръчка до завода в Полша. Срокът за избработка и доставка е 12 седмици. Избира се модел врата, която искате да е плъзгаща или портална от колекциите в сайта.
Заявете оглед на посочените телефони в Контакти и ние ще ви изготвим подробна оферта.

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА С ДВЕ КРИЛА CLASSEN
Плъзгаща се единична врата

Плъзгаща се единична врата 60',70',80',90' на цени старт от 351.97 лв.

Плъзгане с две еднакви крила

Плъзгаща система с две крила
Цена: със запитване

Плъзгаща система Дива

Плъзгаща система Дива
Цена: със запитване

Плъзгаща система Дизайн

Плъзгаща система Дизайн
Цена: със запитване

Монтирана плъзгаща врата Сентчъри 1 орех

Монтирана плъзгаща врата Сентчъри 1 орех

Монтирана плъзгаща врата Сентчъри 1 орех

Монтирана плъзгаща врата Сентчъри 1 орех

Монтирана плъзгаща врата Сентчъри 1 орех

Монтирана плъзгаща врата Сентчъри 1 орех

Монтирана портална врата Дискавъри Classen

Монтирана портална врата Дискавъри Classen

PVC дръжки за плъзгащи врати

PVC дръжки за плъзгащи врати
цвят кафяво, бежово, сребро, бяло, злато / 12 лв. за комплект от 2 бр.

Метални дръжки за плъзгащи врати

Метални дръжки за плъзгащи врати
инокс, кафяв, графит / 49 лв. за комплект 2 бр.

Технически характеристики на плъзгащи и портални врати Classen:
Производител: Класен (Classen), Полша

Важно! В цената на плъзгащите системи не е включена доставка и монтаж!
Комплектът на плъзгащите се врати "върху стената" с едно крило включва:
-едно крило по избор, релса (плъзгащ vratibg.netмеханизъм за едно крило), маскиращ елемент (криеща греда за крило 60 см., 70 см., 80 см., 90 см. и 100 см.) за релсата в цвета на вратата за по-естетичен и модерен вид, ограничител и дръжка за отваряне и затваряне, която може да бъде метална или пластмасова. Може да се поръча и регулируема каса тип "Тунел" от 75 до 320 мм. (по избор) за още по-завършен и естетичен вид на плъзгащата врата или да се монтира директно върху стената без каса Тунел.
Комплектът на плъзгащи врати с ДВЕ крила включва:
- две еднакви по размер крила по избор, релса (плъзгащ vratibg.netмеханизъм за две крила 120-200 см.), маскиращ елемент (криеща греда за крило 120 см., 140 см., 160 см., 180 см., 200 см.) за релсата в цвета на вратата, ограничител и дръжка. Може да се поръча и регулируема каса тип "Тунел" от 75 до 320 мм. (по избор) за крила 120-200 см. за още по-завършен и естетичен вид на плъзгащата врата или да се монтира директно върху стената без каса Тунел.
Плъзгащите врати с две крила имат система, която позволява крилата да се отварят синхронно, т.е. чрез плъзгане на едното крило, двете се отварят едновременно. Тази система изисква поръчка на две крила с еднакъв размер.
Плъзгащите врати могат да се поръчат във всички колекции, с изключение на Андромеда, Ксантос, Класик, Визио и безфалцовите врати!
Цени на регулируема тунелна каса - КАСА ТУНЕЛ за крила 60'-90' (по ценова листа на обикновената регулируема каса) за зид от 75 до 320 мм.: +20%
Цени на регулируема тунелна каса за крила 100'-200' (по ценова листа на обикновената регулируема каса) за зид от 75 до 320 мм.: +50%
Регулируемата каса Тунел се използва с декоративна цел. Тя е без окомплектовката на обикновената регулируема каса, на която може да се монтира крило. Касата Тунел е без посоки и се използва като основа на плъзгащите врати или се поставя върху стара каса само с декоративна цел. При поръчка на каса Тунел, пристига от Полша до 40 календарни дни.

ПЛЪЗГАЩИ СИСТЕМИ ЛУКС
Специалната плъзгащата система Дива се състои от:
- Класен Хард конструкция на крилото за система Дива (само плътно) в Иридиум и СИ ПИ ЕЛ и само плътно в бял лак, плъзгащ механизъм Дива за крило 80 и 90 см.- 2 м. алуминиева релса, частично интегрирана с крилото и специална иноксова дръжка. Тази система се монтира директно върху стената без каса Тунел. Размери на крилата: 844 мм., 944 мм./2135 мм. Строителният отвор трябва да е с размери 800 мм, 900 мм/2000 мм. Предлага се и плъзгащ механизъм Дива с тихо затваряне(самозатваряща се система). След монтажа на тази система, отстъпа между стената и крилото е 12 мм.
Плъзгаща система Дизайн:
- Системата Дизайн за крила 70 см., 80 см., 90 см. е изработена изцяло от неръждаема стомана и се монтира директно върхуvratibg.net стената. Налична е само за единично крило от колекциите Натура ХР, Дискавъри, Деметър, Астерия и Тетида. Комплектът включва плъзгащ механизъм Дизайн-релса с дължина 2100 мм., на която могат да бъдат монтирани безфалцови крила с размер 70 см., 80 см. и 90 см. и дръжка тип "тръба" (комплект 2 бр.)
Двойни vratibg.net(портални) врати
Активно крило по ценова листа, пасивно крило 40 см.,50 см. (само гладко, плътно, колекция Сенчъри или Натура) +20% с каса (Стандарт,Аркус,Ню Аркус,регулируема), первази +50%.
След снемането на точни размери за плъзгащи системи се изготвя оферта. Тези врати са по-поръчка от каталога на Класен и пристигат от Полша до 40 календарни дни.

Дръжки за плъзгащи врати Classen:

Метална дръжка кафяво

Метална дръжка кафяво

Метална дръжка инокс

Метална дръжка инокс

Дръжка PVC бежова

Дръжка PVC бежова

Дръжка PVC кафява

Дръжка PVC кафява

Дръжка PVC злато

Дръжка PVC злато

Дръжка PVC сребро

Дръжка PVC сребро